Your English Provider
KATEGORİLER

İngilizce Diyaloglar (Ev Arama)

Konu Ayrıntıları

Yayınlanma : 7 ay önce

Açıklama     : Bu bölüm ingilizce günlük yaşamda daire ararken geçebilen diyalogları içermektedir.

Editör            : Seher Külte

Kaynakça    : ingilizcediyaloglar

Looking For An Apartment – Daire Arama

A: Oceanfront Realty. Bob Murphy speaking.- Oceanfront emlak ofisi. Ben Bob Murphy.

B: – Hello. My name is Steven. I’m calling about the ad.- Merhaba. Ben Steven. İlanınıza istinaden arıyorum.

A:  Which one.- Hangi ilanla ilgili?

B:  The two – bedroom apartment. How much is the rent.- İki yatak odalı daire ile ilgili. Kirası ne kadardır?

A: 700 a month. You have also to pay a 700 dollar deposit that will be given back to you when you move. The agency’s fee amounts to one month rent.- Aylık 700 dolar. 700 dolar da depozito ödemelisiniz, daireyi boşalttığınızda geri alacaksınız. Ajansımız bir aylık kira değerinde komsiyon almaktadır.

B:  Is there a lease to be signed?- Kira sözleşmesi yapılıyor mu?

A:  YES, there is. It’s a two- year lease.- Evet. İki yıllık sözleşme yapılıyor.

B:  When can I see the apartment?- Daireyi ne zaman görebilirim?

A:  You can see it today after three o’clock.- Bugün saat üçten sonra görebilirsiniz.

B:What about four o’clock? Is that all right?- Saat 4 sizin için uygun mudur?

A: Okay. I’ll meet you at the apartment.- Tamam. Sizi dairede bekleyeceğim. 240 Beach Street, Apt. 5A.

B: That’s fine, thanks.- Tamam. teşekkürler.

İLGİLİ KONULAR

İngilizce Alışveriş Diyalogları 3

Bu bölüm alışverişlerde kullanılan ingilizce terim ve konuşma kalıplarını içerir.

İngilizce Alışveriş Diyalogları 1

Bu bölüm günlük alışverişte konuşmaya ve anlamaya yardımcı olabilecek ingilizce diyalogları içermektedir.

BENZER SAYFALAR